Durven luisteren

na je ziel

Retraitehuis Bloeiplaats 3.jpg

ZielenZaken is voor mensen die in een levensfase zijn waarin je ziel om aandacht vraagt. De stem van je ziel kan dan zo sterk zijn dat je haar niet langer kunt negeren. Het kan fijn zijn je dan welkom en gehoord te voelen bij en met iemand die oordeelloos is en je begrijpt. Op een bijzondere plek die je je snel thuis laat voelen.

 

Wie ben ik in essentie? Wat is mijn zielenmissie? Wat wil ik bijdragen? Wat staat mij nu te doen? ...

Mensen met deze existentiële levensvragen zijn welkom bij ZielenZaken. Een bijzonder welkom ook aan bezielde, vrouwelijke ondernemers die van binnenuit durven te creëren en bij te dragen.

In onze ontmoeting in Retraitehuis Bloeiplaats bied ik een veilige bedding die je laat vertragen zodat je innerlijke ruimte en vertrouwen kan ervaren. Innerlijke ruimte om te  kunnen luisteren en voelen naar je binnenste en wat er op dit moment wezenlijk is voor jou.  

Jij bepaalt zelf hoe je je zielenreis vorm wilt geven. Er is alle ruimte en veel mogelijk. De ervaring leert dat zielenzaken vaak hun eigen tijd en ritme hebben en niet van tevoren te bedenken zijn.

De mogelijkheden

 • Je kan in Retraitehuis Bloeiplaats overnachten. een bezielde, verstilde plek.

 • Voor bezielde, vrouwelijke ondernemers bestaat de mogelijkheid aan de ondernemersretraite deel te nemen.

 • Van tevoren bespreken we telefonisch je verlangen en wensen.

 • Bij binnenkomst heet ik je welkom bij een kopje thee en laat je de Bloeiplaats zien zodat je rustig kan landen.

 • Indien gewenst bied ik verzorging aan zodat jij alle ruimte hebt voor je Zelf. 

 • Het aantal van onze verdere ontmoetingen bepaal jij. Vaak doet het verblijf op deze bezielde rustplek met de eenvoudige en verstillende sfeer al heel veel. Onze ontmoetingen kunnen in stilte zijn, wandelend in de nabije natuur, intuïtief creërend buiten of in het atelier.

 • Mijn twee begeleidingshonden Mario & Miss Molly heten je ook welkom en zorgen voor een huiselijke sfeer, geven je fysieke nabijheid en zorgen voor je. Hun lichaamstaal en interactie met jou kunnen je duidelijkheid en steun bieden.

 • Aan het einde van onze ontmoetingen ronden we je verblijf af met een (wandel)gesprek. 

 • Indien gewenst hebben we later telefonisch contact.

Praktisch

 • Telefonisch intake: gratis

 • Individuele doe-het-zelf retraite: Als je juist eigen invulling fijn lijkt tijdens je retraite om je eigen ritme en behoeften te kunnen volgen. Je investering is 75,- per nacht (€65,- 1e verdieping) incl. ontbijt, btw, toeristenbelasting. De lunch verzorg je zelf. 's avonds mee-eten is mogelijk tegen onkostenvergoeding €12,50. Bedlinnen/handdoeken zijn zelf mee te nemen of te huur.

 • 48-uurs retraite met begeleiding: Als je duidelijkheid rond een bepaalde onderwerp nodig hebt met begeleiding en verzorging.​ Dit retraite begint om 12.00 uur met een gemeenschappelijk lunch en eindigt om 13.00 uur. Je investering is €550,- voor het verblijf in het appartement op de begaande grond (€520,- 1e verdieping). Dit is inclusief 2x overnachtingen, een uitgebreid welkomgesprek, 2x wandelgesprekken van ca 3uur in totaal, eenvoudig doe-het-zelf ontbijt, 3x lunch, 2x avondeten, btw en toeristenbelasting. Bedlinnen/handdoeken zijn zelf mee te nemen of te huur.

 • Aanvullend (wandel)gesprek: € 75,- per uur incl. 21% btw

 • Nazorg: afhankelijk van omvang en in overleg.

Ervaar vertrouwen om  jezelf te durven ontmoeten!

Ik en de honden verheugen ons je te mogen verwelkomen.

In liefde,

Malve