top of page

Wandelcoaching in Groningen

bij jezelf thuis komen

Wandelcoaching-Groningen

Wie ben ik ten diepste? Wat staat mij nu te doen? Wat wil ik bijdragen? Wat moet ik met de vergankelijkheid van mezelf of van mijn dierbare?

 

ZielenZaken is voor mensen die in een levensfase zijn waarin je ziel om aandacht vraagt. De stem van je ziel kan dan zo sterk zijn dat je haar niet langer kunt negeren. Het kan dan fijn zijn een gesprek te voeren met iemand die zielenzaken begrijpt en ook bij existentiële vragen oordeelloos aanwezig kan blijven. Op een bijzonder krachtige plek waar je binnenste geraakt wordt.

In onze ontmoeting in Retraitehuis Bloeiplaats bied ik een veilige bedding die je laat vertragen zodat je (weer) innerlijke ruimte en vertrouwen kan ervaren. Ruimte om na jezelf wat beter te kunnen luisteren. Wat is er op dit moment wezenlijk voor jou? 

Wandelcoaching is een mooie manier om innerlijk in beweging te komen, gedragen en gevoed door de natuur. Met iemand naast je die snel je kern en essentie weet te raken, voorbij de verhalen. Bang! Ik laat me in onze ontmoeting leiden door mijn intuïtie, in verbinding met de natuur en het Grotere. Regelmatig zal ik je alert maken op de natuurlijke symbolen om ons heen, of je vragen naar je lichaam te luisteren.

Jij bepaalt zelf hoe je jouw reis vorm wilt geven. Er is alle ruimte en veel mogelijk. De ervaring leert dat zielenzaken vaak hun eigen tijd en ritme hebben en het van tevoren niet is te bedenken wat zal gebeuren. Fijn als je hiervoor open kunt staan.

Voor wie?

 • Een ieder met existentiële levensvragen rond zingeving, stervensbegeleiding en bezield ondernemen die bereid is echt naar haar of zijn binnenste te luisteren. Dit vraagt veel durf.

De ervaring leert dat mensen vaak resoneren op mijn eigen persoonlijkheid. Misschien herken jij je ook hierin:

 • Heb jij aan jezelf genoeg om op te laden en heb je hiervoor niet de omgeving of andere mensen nodig? Mijn eerste coach noemde me introvert. Ik kan op mezelf vertrouwen en heb moeten leren uit te reiken en om hulp te vragen.

 • Stond zingeving van jongs af aan centraal in je leven en maakte dat dat jij je onder leeftijdgenoten niet begrepen voeld(e)? 

De mogelijkheden

 • Je bent welkom voor een wandelgesprek in natuurgebied de Tjamme in Finsterwolde, Groningen, met zijn stevige kleiaarde en vergezichten die je hart openen. Indien gewenst kom ik naar jou toe.

 • Als je het fijn vindt kan je in Retraitehuis Bloeiplaats overnachten om het gesprek te integreren.

 • Van tevoren bespreken we telefonisch je verlangens en wensen.

 • Bij binnenkomst heet ik je welkom bij een kopje thee.

 • Vaak doet het zijn op deze krachtige plek en ons diepgaand gesprek al heel veel in grote transformatiemomenten en brengen een innerlijke beweging om weer verder te kunnen. Of verdere ontmoetingen gewenst zijn, bepaal jij. Indien gewenst kan dit ook telefonisch of beeldbellend.

Praktisch

 • Telefonisch intake: gratis

 • Wandelcoaching: € 75,- per uur incl. 21% btw, € 0,21 per km.
  Een wandelgesprek duurt gemiddeld 1,5 uur. De lengte van de kennismaking daarvoor bij een kopje thee probeer ik kort te houden. Ik vertrouw op jouw bereidheid en vertrouwen.

Voel je welkom!

bottom of page