top of page

Dierencommunicatie

om elkaar beter te kunnen begrijpen

Malve Dau-Zielenzaken-dierencommunicatie

Mijn hele leven voel ik een diepe verbondenheid en passie voor dieren. De meest kwetsbare wezens vertrouwen mij. Vooral senioren en wilde dieren raken me. Als kind was ik veel met paarden. Zodra mijn globetrotter hart als volwassene wat tot rust was gekomen, kwamen mooie katten in mijn leven. Vaak aan hun levenseinde om waardig te mogen gaan. 7 jaar terug kwamen mijn twee Griekse begeleidingshonden Mario en Miss Molly op een intuïtieve manier in mijn leven. 2021 koos ik voor het eerst voor een jonge, levenslustige kat, kater Karlchen uit de Groninger polder, die me nog steeds dagelijks laat glimlachen door zijn open karakter. En in het voorjaar 2023 vroeg kleine, Griekse Püppie vanuit afstand om steun en maakt ons roedel compleet met haar vanzelfsprekendheid en zachtheid. 

Sinds ik me steeds meer een met de natuur voel, is ook mijn contact met dieren veranderd. Vooral wilde dieren voelen de goede intentie en laten me nabij of vragen om hulp in noodsituaties. 

2022 voelde ik de eindigheid van mijn begeleidingshond Mario aankomen. Mario is een bijzondere kameraad, hij dient de mens en brengt vertrouwen, rust en licht in donkere momenten. We zijn diep met elkaar verbonden. Sjamanistische dierenarts Eduard Deckers en ons homeopaat Lies Vedder hebben ons jaren goed begeleid. Maar ik voelde dat ik hem in zijn laatste levensfase ook zelf zo goed mogelijk wil begeleiden. Toen ik een video van dierentolk Symone Ottevangers zag herkende ik haar zuivere en diepe manier van werken en volgde een training bij haar. Symone herinnerde me aan het intuïtief communiceren.

Ik verheug me nu ook mijn liefde voor dieren in mijn werkend leven te integreren. Zoals bij mensen boeien me ook bij dieren vooral hun zielenzaken. Wie zijn ze ten diepste? Welke kant van hun wezen kan nu (nog) niet geleefd worden? Wat staat hun te doen, wat is hun mogelijke taak? En uiteindelijk ook het begeleiden in de laatste levensfase, wat zijn hun wensen hierin? En uiteraard veel pure, buitenlandse honden met hun wijze lessen voor ons mensen.

Door mijn oordeelloosheid ('het is') is dierencommunicatie heel natuurlijk en moeiteloos voor mij en ervaren dieren snel vertrouwen en ruimte hun diepgaande verhalen te delen. Vaak komen hier ook helende aspecten bij kijken, voor het dier zelf, zijn (voor)ouders of voor zijn mensenroedel. Ze weten wat nodig is.

De consulten vinden met een foto plaats op afstand. Hierdoor is minder geruis en komen we snel bij de zielenzaken die om aandacht vragen. Het gesprek neem ik op en stuur het jou via wetransfer toe. Bij vragen ben ik telefonisch bereikbaar.  

Achteraf bepaal jij wat de reading en heling je waard is en wat binnen je financiële draagkracht kan.

Als jij bereid bent echt na je dier te willen en kunnen luisteren, verheug ik me jou en je dier te mogen ontmoeten.

Welkom!

Bericht ontvangen!

bottom of page