top of page

Dierencommunicatie

om elkaar beter te kunnen begrijpen

Malve Dau-Zielenzaken-dierencommunicatie

Mijn hele leven voel ik een diepe verbondenheid en passie voor dieren. De meest kwetsbare wezens vertrouwen mij. Vooral senioren en wilde dieren raken me. Als kind was ik veel met paarden. Zodra mijn globetrotter hart als volwassene wat tot rust was gekomen, kwamen mooie katten in mijn leven. Vaak aan hun levenseinde om waardig te mogen gaan. 7 jaar terug kwamen mijn twee begeleidingshonden Mario en Miss Molly op een intuïtieve manier in mijn leven. 2021 koos ik voor het eerst voor een jonge, levenslustige kat, kater Karlchen uit de Groninger polder, die me nog steeds dagelijks laat glimlachen door zijn open karakter.

Sinds ik me steeds meer een met de natuur voel, is ook mijn contact met dieren veranderd. Vooral wilde dieren voelen de goede intentie en laten me nabij of vragen om hulp in noodsituaties. 

2022 voelde ik de eindigheid van mijn begeleidingshond Mario aankomen. Mario is een bijzondere kameraad, hij dient de mens en brengt vertrouwen, rust en licht in donkere momenten. We zijn diep met elkaar verbonden. Sjamanistische dierenarts Eduard Deckers en ons homeopaat Lies Vedder hebben ons jaren goed begeleid. Maar ik voelde dat ik hem in zijn laatste levensfase ook zelf zo goed mogelijk wil begeleiden. Toen ik een video van dierentolk Symone Ottevangers zag herkende ik haar zuivere en diepe manier van werken en volgde een training bij haar. Symone herinnerd me aan het intuïtief communiceren.

Ik verheug me nu ook mijn liefde voor dieren in mijn werkend leven te integreren. Zoals bij mensen boeien me ook bij dieren vooral hun zielenzaken. Wie zijn ze ten diepste? Welke kant van hun wezen kan nu (nog) niet geleefd worden? Wat staat hun te doen, wat is hun mogelijke taak? En uiteindelijk ook het begeleiden in de laatste levensfase, wat zijn hun wensen hierin?

Door mijn oordeelloosheid ('het is') is dierencommunicatie heel natuurlijk en moeiteloos voor mij en ervaren dieren vertrouwen en ruimte hun verhalen te delen. In het voorjaar 2023 ga ik vooral oefenen om de verfijndheid van dit vaak te doorgronden. De vergoeding is in deze fase in vorm van donatie.

De consulten vinden in eerste instantie met een foto plaats, gevolgd door een telefoongesprek (die je kan opnemen) waarin ik de boodschap van je dier doorgeef. De interpretatie is aan jou.

Als jij bereid bent echt na je dier te willen en kunnen luisteren, verheug ik me jou en je dier te mogen ontmoeten.

Welkom!

Bericht ontvangen!

bottom of page