Coaching retraite in Retraitehuis Bloeiplaats

een bijzondere plek om jezelf wat beter te kunnen horen

Retraitehuis-Bloeiplaats-stilteplek

Retraitehuis Bloeiplaats is een bijzondere stilteplek waar niet zo veel hoeft, en jij vooral welkom bent voor jouw individuele coaching retraite. De verstilde, huiselijke en eenvoudige sfeer brengt vertraging, verstilling, rust en daardoor innerlijke ruimte om bij jezelf thuis te komen. Ook de beschutte tuin is een ware oase met zijn zitplekjes, een heerlijke schommel en de houtgestoken sauna. We nodigen je uit je eigen ritme en behoeften te volgen en de ruimte te nemen om tot jezelf te komen. Er zijn 2 appartementen beschikbaar om even allen tot rust te komen tijdens een individuele retraite, stilte retraite alleen of om een bedrijfsidee met alle aandacht uit te werken.

Als je dat fijn vindt, is er de mogelijkheid van wandelcoaching met gastvrouw Malve. Verlang je na wat meer structuur en iemand naast je dan bestaat de mogelijkheid van een 48-uurs retraite met Malve. 

Het wordt ervan uit gegaan dat je jezelf in je retraiteproces kan dragen

Omgeving

Retraitehuis Bloeiplaats ligt aan de kust van het weidse Noordoost Groningen. Slechts 2,5 uren vanaf Amsterdam. De rust en ruimte kan je hier letterlijk ervaren. Als je meer over de directe omgeving van de Bloeiplaats wilt weten, kan je hier de omgeving ontdekken.

Kosten

  • Overnachting: vanaf €75,- pp/pn incl. ontbijt, btw, toeristenbelasting. in de avond mee eten is mogelijk tegen onkostenvergoeding. De lunch verzorg je zelf.

  • Wandelcoaching: €75,- per uur incl. 21% btw

  • 48-uurs retraite: vanaf €550 incl. 2 overnachtingen in Retraitehuis Bloeiplaats, 2 wandelgesprekken en verzorging

Retraitehuis-Bloeiplaats-stilteretraite-yoga-meditatie
press to zoom
Wandelcoaching-zielenzaken
press to zoom
Retraitehuis-Bloeiplaats-retraite-Groningen
press to zoom
1/1